Üsküdar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

Üsküdar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuyla dolu bir gün yaşandı. Özel Engin Ufuklar Anaokulu öğrencileri, yöresel oyunlar ve tef dansıyla renkli bir etkinlik düzenledi. Aileler de katılım göstererek mutluluklarına ortak oldu.

Üsküdar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
Üsküdar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
GİRİŞ 22.04.2024 12.04 GÜNCELLEME 22.04.2024 12.51
Bu Habere 0 Yorum Yapılmış

Çocuklar Yöresel Oyunlarla Coştu

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğitim gören çocuklar, coşkulu bir gün geçirdi. Özel Engin Ufuklar Anaokulu öğrencileri, farklı etkinliklerle bayramlarını kutladı. Çocuklar, yöresel oyunlarla doyasıya eğlenirken, aileler de bu mutlu anları kayıt altına aldı.

Ailelerin Katılımıyla Renkli Bir Gün

Etkinliğe katılan aileler, çocuklarının coşkusuna ortak oldu. Program boyunca çocuklarına eşlik eden aileler, onların mutluluğunu görmekten büyük keyif aldılar. Halil İbrahim Akyürek, etkinliğe katılan ailelerden biri olarak, “Bu güzel davet için teşekkür ederim. Çocuklar için çok olumlu bir etkinlik oldu. Herkesin 23 Nisan’ını kutlarım” dedi.

Tef Dansıyla Renklenen Programın Sonu

Çocuklar, etkinlik boyunca sergiledikleri yöresel oyunların ardından tef dansı ile programı sonlandırdılar. Renkli kıyafetleri ve enerjik danslarıyla izleyicileri büyüleyen çocuklar, 23 Nisan coşkusunu doruklarda yaşattılar.

Kaynak: Haberler.com
https://www.haberler.com/kultur-sanat/uskudar-da-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-coskusu-17256526-haberi/

YORUMLAR 0

    DİĞER HABERLER