Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İlçe Yetkililerini Ziyaret Etti

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve başladıktan sonra Üsküdar Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti. Ziyaretlerde Üsküdar'ın geleceği ve iş birliği olanakları görüşüldü.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İlçe Yetkililerini Ziyaret Etti
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İlçe Yetkililerini Ziyaret Etti
GİRİŞ 22.04.2024 12.01 GÜNCELLEME 22.04.2024 12.18
Bu Habere 0 Yorum Yapılmış

Üsküdar’ın yeni Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve başlamasının ardından ilk nezaket ziyaretlerini gerçekleştirdi. Başkan Dedetaş, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Baykara’yı makamlarında ziyaret ederek Üsküdar’ın geleceği ve iş birliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler sırasında Başkan Dedetaş, Üsküdar’ın yerel yönetimi olarak kararlılıkla çalışacaklarını ve ilçenin gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

uskudar belediye baskani sinem dedetas nezaket ziyaretleri 2

Başkan Dedetaş, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada,  “İlçe Kaymakamımız Sayın Adem Yazıcı ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Baykara ‘yı makamlarında ziyaret ettik. Üsküdarımızın daha da güzelleşmesi ve gelişmesi için iş birliği ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam edecek, şehrimizin geleceği için hep birlikte hareket edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Üsküdar Belediyesi
https://www.uskudar.bel.tr/tr/main/news/baskanimiz-sinem-dedetas-nezaket-ziyaretleri-/2523

YORUMLAR 0

    DİĞER HABERLER